ACTUALITAT

NOTICIES

15/05/2019

Investigació sobre la isquèmia a l’Institut de Recerca de Sant Pau

Quan les artèries que porten sang al cor s’obstrueixen, tenim una isquèmia, que provoca danys i insuficiència cardíaca.  Un nou fàrmac intenta reduir-los!

El 16 de maig a les 10h, La Marató et convida a descobrir-ho a l’Institut de Recerca de Sant Pau. Apunta’t a l’enllaç.

 

Visita la recerca de La Marató

Els investigadors premiats per La Marató treballen durant tres anys per aconseguir avenços que repercuteixin en l’esperança i la qualitat de vida de les persones que tenen una malaltia. Per mostrar als ciutadans com progressa la recerca gràcies als seus donatius, la Fundació organitza visites guiades als centres on s’investiga amb fons de La Marató. Entre els mesos de març i juny, centenars de persones tenen l’oportunitat de descobrir com funciona el procés de la investigació biomèdica, des del laboratori a l’aplicació en el pacient, i quins resultats estan aconseguint els científics en prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties estudiades. Una iniciativa d’alt valor social i divulgatiu que s’emmarca dins de les accions de retorn que du a terme la Fundació per agrair i implicar el ciutadà en els resultats que fa possible gràcies a la seva solidaritat.

 

Els centres de recerca que participen en les visites, tots amb una intensa activitat investigadora impulsada per La Marató, són l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge, l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta, l’Institut Guttmann i l’Institut de Recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu.

This site is registered on wpml.org as a development site.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació