ACTUALITAT

NOTICIES

19/09/2018

La Dra. Astrid Crespo, guanya els IV Premis Joves Investigadors de la Fundació AstraZeneca

La Dra. Astrid Crespo, adjunta del Servei de Pneumologia de l’Hospital de Sant Pau i integrant del Grup de Malalties Respiratòries Cròniques (GREC) de l’Institut de Recerca Biomèdica (IIB-Sant Pau), vinculat al CIBERES del grup d’Asma, ha estat la guanyadora en la categoria d’Asma i Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) dels IV Premis Joves Investigadors de la Fundació AstraZeneca. El guardó se li ha concedit per la seva investigació sobre l’asma neutrofílica (AN), una malaltia greu que no posseeix tractament específic.

La seva investigació sobre l’asma neutrofílica ofereix una oportunitat de millorar el coneixement dels mecanismes fisiopatològics i cel·lulars implicats en l’AN per identificar futures dianes terapèutiques que permetin el control d’aquesta malaltia fins ara sense tractament. La investigació de la Dra. Crespo, becada per la Fundació AstraZeneca, busca conèixer en profunditat l’AN i descobrir les seves característiques clíniques, la seva història natural i la dels seus subfenotips, i analitzar la flora microbiològica bronquial d’aquests pacients. D’aquesta manera es podria desenvolupar un tractament específic per a aquesta malaltia.

Els premis Joves Investigadors promoguts per la Fundació AstraZeneca, amb l’Instituto de Salud Carlos III, impulsen el talent científic d’investigadors menors de 40 anys a Espanya.

Mes informació aquí

This site is registered on wpml.org as a development site.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació