ACTUALITAT

NOTICIES

21/03/2018

Montse Rabassa entra a formar part de la Xarxa de Científiques Comunicadores de El Periódico

Montse Rabassa, investigadora de l’IIB Sant Pau, és una de les científiques escollides pel diari El Periódico per formar part de la Xarxa de Científiques Comunicadores. Una xarxa que neix amb l’objectiu de potenciar la participació d’investigadores de l’àmbit iberoamericà en el debat públic.

La Xarxa està formada per investigadores de comprovada solvència acadèmica i talent divulgatiu, que abasta un gran diversitat de disciplines, països d’origen, edats i trajectòries personals.

La Dra. Rabassa treballa al Centre Cochrane Iberoamericà – Servei d’Epidemiologia Clínica i Salut Pública com a investigadora Sara Borrell i és coordinadora científica del projecte Nutrimedia, portal que té com a objectiu divulgar coneixements sòlids sobre nutrició. És doctora en Alimentació i Nutrició, Màster en Desenvolupament i Innovació d’Aliments, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Recentment, ha rebut el Premi Extraordinari de Doctorat del curs acadèmic 2015-16 de la Universitat de Barcelona per la seva tesi doctoral titulada “Efecte de la ingesta de dieta rica en polifenols sobre l’envelliment. Associació amb declivi físic i cognitiu, fragilitat i mortalitat total dins de la cohort d’InCHIANTI”.

Podeu trobar més informació clicant aquí.

This site is registered on wpml.org as a development site.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació