RECURSOS HUMANS

Formació

La formació continuada  a l’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau juga un paper important. Afavoreix el desenvolupament de les competències professionals i personals dels empleats contribuint d’aquesta manera a l’assoliment dels objectius organitzacionals.  Permet l’adaptació de les persones als seus llocs de treball, facilitant d’aquesta manera els processos de canvi.

La comissió de formació, a traves de la unitat de formació de Sant Pau,  s’encarrega de garantir el model de formació que desenvolupem a l’Institut de Recerca que és un model integral dirigit a tots els col·lectius. Els membres de la comissió són: Muna Al-Housin, Elena Serrano, Miriam Ors, Rosa Antón, Mª Virtudes Céspedes i Cati Pérez.

Podeu consultar el pla anual de formació ofert als treballadors i a les treballadores de l’Institut de Recerca prement aquí.

Darrera actualització: 11 de març de 2020

This site is registered on wpml.org as a development site.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació