GRUPS ASSOCIATS

RADIOFíSICA I RADIOPROTECCIó

27 setembre, 2016

22 de setembre – Acte Institucional 2016 de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

El passat dijous 22 de setembre va tenir lloc  a Barcelona l’entrega d’ajuts a la recerca en oncologia,  dins de l’Acte Institucional 2016 de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

S.M. la Reina  Doña Letizia, presidenta d’honor de la Fundació Científica de la AECC va fer entrega de  dos ajuts destinats al Grup Associat de recerca del Servei de Radiofísica i Radioprotecció de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El primer està destinat a Maria Lizondo, que ha acabat aquest any la residència en la especialitat de Radiofísica Hospitalària, i que gaudirà d’una beca de tres anys prorrogables a cinc per tal de desenvolupar el projecte “Evaluación de las nuevas estrategias de irradiación en el tratamiento del cáncer de mama y su implementación en la clínica”, del qual és investigadora principal la Dra.Montserrat Ribas, Directora del Servei.

El segon està destinat al projecte “Dosimetría en piel en técnicas de IMRT y SBRT”, presentat a la convocatòria Projectes Singulars 2015, del qual l’investigador principal és el Dr. Pablo Carrasco, adjunt del Servei.

Dr. Pablo Carrasco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

This site is registered on wpml.org as a development site.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació